Annegrethe Williams

Psykoterapeut, coach & underviser på Dansk NLP Institut

Annegrethe Williams

Mange mennesker døjer med uforløst potentiale, mistrivsel eller psykiske vanskeligheder såsom stress, angst, depression og ensomhed. Jeg ved, at det kan være anderledes. Det ér muligt at føle sig okay som den, man er. At være i sunde relationer, at gøre noget meningsfuldt, at gøre noget godt for andre. At blive bedre, udvikle sig, komme i mål og lære nyt.

Du kan læse mere om mine kerneværdier her

I min forståelse og udvikling af mennesker har jeg arbejdet professionelt med NLP siden 2004. NLP er psykologi anvendt i praksis, som giver et ressourcefokuseret og helhedsorienteret menneskesyn kombineret med nyttige kommunikations- og forandringsværktøjer.

Jeg bidrager med evnen til at samarbejde og – på etisk vis – igangsætte, lede og indgå i udviklingsprocesser samt møde og støtte mennesker, også i sårbarhed. Jeg tilbyder blandt andet:

  • nye måder at opfatte og håndtere dig selv, andre og svære situationer
  • udviklingsprocesser til at komme i mål og gøre endnu mere af det, som er vigtigt for dig
  • kommunikations- og forandringsværktøjer, så du lettere kan navigere i livet og i din hverdag både på jobbet og privat

Privat har jeg dannet par med min mand siden 1992, og sammen har vi tre børn fra 1997, 1999 og 2007. Jeg elsker livet i byen, livet i naturen og har altid gang i livet på alverdens måder og med alt, det indebærer: Ro, glæder, begejstring, sorger, kriser, konflikter, udfordringer – og heldigvis med værktøjer og processer til at navigere i livet, som det er, og komme videre til der, hvor jeg gerne vil være. Jeg er til stadighed på udkig efter at aflære og lære endnu mere nyt i den verden, vi alle bidrager til og er en del af.

Jeg er desuden medlem af International Coach Federation (ICF) samt Dansk Psykoterapeutforening DPF og arbejder ud fra deres etiske regelsæt.