Psykoterapeut Nanna Rasch

Psykoterapeut, NLP Hypnoterapeut

Psykoterapeut Nanna Rasch

Som psykoterapeut i Aalborg er jeg her for at give den hjælp. Jeg tilbyder et sikkert rum, hvor du kan udforske dine tanker og følelser uden at blive dømt. Jeg vil arbejde sammen med dig for at forstå de grundlæggende årsager til dine kampe og hjælpe dig med at udvikle værktøjer til at håndtere dem. Med tid og indsats kan terapi hjælpe dig med at hele gamle sår, føle dig mere som dig selv igen og endda finde glæde ved livet igen.

Jeg startede på psykoterapeut uddannelsen på ID-academy i 2020, da jeg har en stor interesse for selvudvikling, menneskers psyke og hvordan man kan hjælpe andre mennesker. Jeg synes, det er spændende, at være en del af et menneskes udvikling, menneskers sind, reaktioner, mønstre og personlige historie.

Jeg har selv i mange år af mit liv følt mig forvirret, identitetsløs, uforstået og med et problemfyldt sind.

Men jeg fandt selv svaret på en stor del af mine indre dilemmaer i psykoterapien, hvilket også har været medvirkende til at jeg ønsker, at give gaven videre og hjælpe mennesker til at opnå en større viden om dem selv.

Ydermere har jeg taget et kursus i hypnoterapi, hvilket kan være gavnligt i situationer, hvor der er behov for, at man arbejder med det ubevidste sind.